Prawo HoReCa

Pierwszy w Polsce blog prawniczy skierowany do branży gastronomiczno-hotelarskiej

  • Strona główna
  • O mnie
  • O blogu
  • WSPÓŁPRACA
  • Kontakt

Życzenia

Piotr Jankowski        24 grudnia 2016        Komentarze (0)

Świąteczne życzenia

  • Tweet
  • Drukuj

Podobne artykuły

  • Ile kosztuje restrukturyzacja sądowa przedsiębiorstwa?
  • Wytyczne dla branży gastronomicznej
  • Zmiana umowy najmu przez sąd – obniżenie czynszu
  • Wynagrodzenia dla OZZ w okresie epidemii
  • Zwrot kosztów organizacji przyjęcia – marzec 2020 r.

{ 0 komentarze… dodaj teraz swój }

Anuluj

Dodaj komentarz

Poprzedni wpis: Dotacje do posiłków sprzedawanych w barach mlecznych

Następny wpis: Transakcje handlowe między przedsiębiorcami

  • Piotr Jankowski

    radca prawny doradca restrukturyzacyjny

    Interesując się branżą horeca oraz aktywnie realizując pasję do prawa, doszedłem do wniosku, że moim przepisem na połączenie obu obszarów zainteresowań może być prowadzenie bloga prawniczego zorientowanego właśnie na działalność gastronomiczną i hotelarską. Bo czemuż by nie? [Więcej]

  • Jak otworzyć restaurację. Aspekty prawne


  • polub bloga i Bądź na bieżąco

    polub bloga i Bądź na bieżąco
  • Subskrypcja

  • Szukaj na blogu

  • Tematy główne

    • Bez kategorii
    • Franczyza
    • Hotel
    • Podatki
    • Prawo pracy
    • Prawo żywnościowe
    • Restauracja
    • Rozpoczęcie działalności
    • Umowa najmu
    • Wymagania Sanepidu
    • Zezwolenie na alkohol
  • Najnowsze komentarze

    • Piotr Jankowski - Jakie warunki techniczno-budowlane musi spełnić Twój lokal? 3 podstawowe wymagania
    • Paulina - Jakie warunki techniczno-budowlane musi spełnić Twój lokal? 3 podstawowe wymagania
    • Piotr Jankowski - Jak uzyskać zezwolenie na sprzedaż alkoholu?
    • Piotr Jankowski - Warunki techniczne lokalu – wysokość sufitu
    • Aaa - Jak uzyskać zezwolenie na sprzedaż alkoholu?
  • Najpopularniejsze artykuły

    • Jakie warunki techniczno-budowlane musi spełnić Twój lokal? 3 podstawowe wymagania
    • Praca w niedziele i święta w gastronomii i zakładzie hotelarskim
    • Trzy podstawowe sposoby informowania o alergenach
    • Gramatura potrawy w restauracji - obowiązek, czy możliwość?
    • Czynniki szkodliwe dla zdrowia w gastronomii
    • Zajęcie pasa ruchu drogowego pod ogródek gastronomiczny
    • Sezonowy ogródek gastronomiczny
    • Wypowiedzenie umowy najmu na czas określony - PUŁAPKI W UMOWIE NAJMU #1
    • Zasady dotyczące sprzedaży alkoholu - zmiany w prawie
    • Kucharz na ryczałcie
  • Partnerzy bloga

    Frąckowiak&Jankowski Kancelarie Prawne
  • Historia bloga

    • sierpień 2022
    • luty 2021
    • czerwiec 2020
    • maj 2020
    • kwiecień 2020
    • marzec 2020
    • kwiecień 2018
    • marzec 2018
    • luty 2018
    • listopad 2017
    • październik 2017
    • czerwiec 2017
    • marzec 2017
    • luty 2017
    • styczeń 2017
    • grudzień 2016
    • październik 2016
    • wrzesień 2016
    • lipiec 2016
    • czerwiec 2016
    • maj 2016
    • kwiecień 2016
    • luty 2016
    • styczeń 2016
    • grudzień 2015
    • listopad 2015
    • wrzesień 2015
    • sierpień 2015
    • lipiec 2015
  • Linki

    • Nie poddawaj się
Kancelaria Radcy Prawnego
Piotr Jankowski


ul. K. Jagiellończyka 27/2
10-062 Olsztyn

Tel: + 48 603 672 102
E-mail: jankowskikontakt@gmail.com
Polityka prywatności | Ograniczenie odpowiedzialności
Strategy, design, marketing & support by web.lex
Mój blog korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.Rozumiem Więcej >>>
  • 잉글랜드는 호스트로 자격을 받았습니다.
  • 화재 안전 조언은 목표에 따라 다릅니다.
  • 박테리아는 자연 호스트 역할.
  • 스템에서의 굼 너트 측정.
  • Cependant, le rapport n`est jamais arrivé.
  • 이 페로몬은 짝짓기를 구성 합니다.
  • 게는 종종 현저한 성적인이 형성을 나타낸다.
  • Ceci est cependant difficile à confirmer.
  • De nombreuses autoroutes desservent la région.
  • 쇼는 관객 들에 게 인기를 가지게 되었습니다.
  • 완전 한 독립과 민주주의를 위해.
  • 이 레코드의 일부는 손실 됩니다.
  • 모두가 같은 것을 공유 합니다.
  • Liste des cours d`eau vive artificiels.
  • 전체 목록은 여기를 참조 하십시오.
  • 계절은 시간이 지남에 따라 바뀝니다.
  • 여름에 유럽 투어.
  • Certains chiffres pourraient illustrer ce fait.
  • 설문 조사 참여는 필수입니다.
  • Le plan a finalement été abandonné.